Locul în care abia aștepți să ajungi, într-un loc plin de energie pozitivă și vibeuri faine.

0728 045 623 str. T. Vladimirescu nr.22, Cluj-Napoca Mon - Fri 7.00 - 22.00; Sat - Sun 10.00 - 18.00
Follow Us
Image Alt

Termeni si conditii

Studiouri pentru toată lumea

Prin utilizarea website-ului fabricadesport.ro declari că ai citit, ai înțeles și ești de acord cu prezentul document, precum și cu Politica de Confidențialitate a datelor cu caracter personal.

Website-ul fabricadesport.ro este proprietatea proprietatea FITNESS FABRICA DE SPORT SRL, cu sediu social în județul Cluj, Str. Tudor Vladimirescu 22 C, cu număr de ordine în Registrul Comerțului J12/1655/2017 , cod unic de înregistrare fiscală 37402198, telefon +40 728 045 623, email fabricadesport@gmail.com, denumită în continuare Fabrica de Sport.

Site-ul nostru poate conține elemente grafice, fotografii, ilustrații, mărci de servicii, prețuri și alte informații cu titlu de prezentare despre Fabrica de Sport, domeniile sale de practică de sănătate și informații generale. Conţinutul acestui site web nu poate fi considerat ca recomandare şi nu ar trebui luat în considerare pentru luarea de decizii.

Nu oferim nicio garanţie că funcţionarea website-ului va fi fără întrerupere sau fără erori, că defectele vor fi corectate sau că website-ul sau serverul care îl face disponibil sunt lipsite de viruşi sau orice alte elemente ce pot fi dăunătoare sau distructive.

Ne rezervăm dreptul de a:

  • modifica sau şterge (temporar sau permanent) website-ul sau orice parte a acestuia fără a anunţa
  • modifica, şterge sau întrerupe orice software, serviciu sau promoţie (inclusiv, dar fără a se limita la, orice preverderi, părţi, licenţe, preţuri), aşa cum sunt promovate pe acest website în orice moment, fără a anunţa
  • modifica sau întrerupe orice voucher promoţional de reducere sau cod de cupon de reducere în orice moment cu anunţ prealabil

 

Website-ul poate include linkuri către website-urile terţilor, care sunt controlate şi conduse de alţii. Orice link spre un alt website nu este o recomandare a acestui website, iar dvs. luaţi la cunoştinţă acest fapt şi sunteţi conştienţi de faptul că nu ne asumăm responsabilitatea pentru conţinutul acestora.

 

Drepturile de Proprietate Intelectuală asupra acestui website şi a materialelor publicate sau accesibile pe website aparţin Fabrica de Sport sau licenţiatorilor săi. Website-ul, materialele publicate sau accesibile pe website, precum şi Drepturile asupra Proprietăţii Intelectuale inerente nu pot fi copiate, distribuite, publicate, licenţiate, folosite sau reproduse în niciun fel (în afară de măsura strict necesară pentru accesarea şi utilizarea acestui website).

 

În limita impusă de lege, Fabrica de Sport nu va fi trasă la răspundere pentru pierderi indirecte sau rezultate sau pentru pierderi de orice fel (incluzând, dar nelimitându-se la, pierderi de afaceri, de oportunităţi, de date, de profituri), ce rezultă din sau în legătură cu folosirea website-ului.

Ne poti contacta în orice moment în legătură cu prezentul document sau protecția datelor cu caracter personal: prin email fabricadesport@gmail.com, telefon +40 728 045 623, posta sau curier la adresa: Str. Tudor Vladimirescu 22 C, Cluj-Napoca, jud. Cluj.