Locul în care abia aștepți să ajungi, într-un loc plin de energie pozitivă și vibeuri faine.

0728 045 623 str. T. Vladimirescu nr.22, Cluj-Napoca Mon - Fri 7.00 - 22.00; Sat - Sun 10.00 - 18.00
Follow Us
Image Alt

Remodelare corporală

LPG® CELLU M6 ALLIANCE

✔ elimină celulita
✔ redă fermitatea pielii
✔ elimină grăsimea în exces
✔ subțiază talia, șoldurile, brațele, coapsele, gambele, genunchii
✔ elimină senzația de picioare grele, obosite
✔ activează circulația sangvină și limfatică

Rezultate vizibile după deja 3 ședințe!

Celulita și pielea flască, lăsată, de pe brațe, abdomen, fese, coapse și picioare pot da bătăi de cap oricărei persoane, indiferent de numărul de kilograme. Când ești în căutarea unui tratament de remodelare corporală care îți va întineri pielea și va elimina celulita, complet non invaziv, nedureros și cu efecte dovedite clinic, dispozitivul LPG® Alliance, cea mai nouă și mai avansată tehnologie de endermologie®, este exact ceea ce cauți.

Tratament LPG Cellu M6 Alliance premiumEndermologia® a fost dezvoltată inițial în anii ’80 în Franța de Louis-Paul Guitay pentru a trata arsurile și a reface țesutul cicatricial. Cu toate acestea, în timp ce au utilizat procedura în zonele cu probleme, a devenit tot mai evident că a îmbunătățit și aspectul celulitei. Aproximativ 90% dintre femeile cu vârsta peste 20 de ani dezvoltă celulită, aspectul inestetic de coajă de portocală, astfel încât, în mod surprinzător, popularitatea acestei proceduri medicale în scopuri estetice a crescut rapid și continuă să crească în prezent. Endermologia® este folosită acum în clinicile de înfrumusețate din întreaga lume și chiar dacă este foarte greu să scapi complet de celulită, endermologia® LPG® Alliance va îmbunătăți în mod masiv aspectul denivelărilor de la nivelul pielii.

La Fabrica de Sport, vei beneficia de tratamentul de endermologie® efectuat cu cel mai nou și mai exclusivist dispozitiv patentat LPG® Cellu M6 Alliance, care face posibilă direcționarea efectului acestei tehnologii unice către zone corporale specifice, precum brațele, spatele, stomacul, talia, coapsele, adaptându-se în mod precis la nevoile fiecărui tip de piele.

Endermologia® folosită de LPG® Cellu M6 Alliance este singura tehnică de stimulare a pielii 100% naturală, non invazivă și non agresivă. Noul dispozitiv patentat de tratament LPG® combină o clapetă motorizată și rola cu aspirație secvențială, care lucrează împreună pentru a stimula și mobiliza complet țesutul tratat. Doar acest dispozitiv permite stimularea multidimensională, astfel încât simultan sunt reactivate diferite mecanisme fiziologice.

Mai precis, LPG® Alliance stimulează pielea, transformând-o intr-un mod uimitor, prin:

● activarea procesului de eliminare a grăsimii, lipoliza, care provoacă remodelarea corporală și slăbirea, asigurând și o circulație îmbunătățită, pentru un puternic efect detoxifiant și de wellness, adică de stare de bine;
● creșterea producției de substanțe din corp cu efect de rejuvenare precum colagenul, elastina, acidul hialuronic pentru o piele mai fermă, mai întinsă, mai tânără;
● accelerarea vascularizării și a creșterii substanțelor cu rol reparator, pentru a trata transformările țesutului conjunctiv precum arsurile, cicatricile, fibroza, problemele de circulație și diferite patologii musculare(leziuni, contracturi etc.) în mod natural și nedureros, fără efecte secundare.

Tehnica LPG® de endermologie® a fost dezvoltată pentru a profita la maximum de potențialul natural al pielii și al organismului uman, determinând schimbări în mai bine într-un mod complet non invaziv, plăcut și sigur. Mai exact, nu există riscuri sau efecte secundare, procedurile având atât beneficii pentru sănătate, cât și pentru frumusețe. Este printre singurele dispozitive din lume care poate fi folosit în siguranță și în cazul femeilor însărcinate sau care alăptează.

LPG® Alliance are setări ultra precise, datorită senzorului integrat ASI (Alliance Skin Identity), pentru a asigura un tratament personalizat și eficient, perfect adaptat tuturor tipurilor de piele.

Cum funcționează LPG® Alliance ca tratament de remodelare corporală?

Elimină grăsimea. Echilibrul dintre producția și eliminarea grăsimii este menținut printr-un proces natural care se desfășoară la nivelul celulelor numite adipocite. Chiar și în cazul unui stil de viață perfect sănătos, activitatea acestor celule tinde să încetinească în timp, fapt ce duce la îngrășare sau la accelerarea depunerii grăsimii, dar și la compresia vaselor de sânge și a vaselor limfatice.

După doar un singur tratament, conform studiilor clinice, LPG® Alliance stimulează celulele de slăbire (adipocitele) și reactivează eliberarea naturală a grăsimii, chiar și cea mai rezistentă la exerciții fizice și dietă, cu până la 70%. În același timp, acțiunea mecanică a dispozitivului de tratament acționează pentru a reda pielii fermitatea și tonusul. După aproximativ 3 ședințe se văd primele rezultate și se pierd în jur de 3 cm din jurul taliei.

Elimină celulita. Celulita afectează 90% dintre femei și este rezultatul atât a depozitării de grăsimi în adipocite (celulele grase), cât și a retenției de apă din organism. Pe măsură ce numărul adipocitelor crește, țesutul conjunctiv care le conține (septa) trage de suprafața pielii și o deformează. În același timp, circulația este blocată, fapt ce menține acest cerc vicios. Astfel, apare celulita și inevitabilul aspect de coajă de portocală.

Noul dispozitiv patentat de tratament LPG® Alliance stimulează cu ajutorul enedermologiei® pielea și țesutul gras pentru a le înmuia și a le face mai puțin fibroase. În același timp, această stimulare ajută la eliberarea grăsimii și la activarea circulației sangvine și limfatice. Aspectul celulitei este îmbunătățit vizibil, din ce în ce mai mult, după doar câteva ședințe de tratament.

Elimină senzația de picioare grele. Picioarele grele, durerile de picioare și gleznele umflate sunt rezultatul circulației limfatice și sangvine slabe. Acest lucru explică fluctuațiile de greutate de-a lungul unei singure zile sau de-a lungul unei luni în cazul femeilor. Statul în picioare sau sedentarismul prelungit, o dietă bogată în sodiu, îmbrăcămintea prea strânsă sau chiar temperaturi ridicate pot perturba funcționarea corectă a sistemului circulator, fapt ce duce la apariția senzațiilor neplăcute și la instalarea celulitei. Datorită diverselor setări ale noului dispozitiv LPG® Alliance, tratamentul de endermologie® stimulează puternic circulația și ameliorează simptomele retenției de apă, eliminând senzația de picioare grele, obosite.

Piele mai fermă. Din cauza fluctuațiilor de greutate, a sarcinii, a trecerii timpului și a altor factori, pielea își pierde treptat tonusul și suplețea. Chiar dacă pierderea de fermitate afectează pielea de pe întreg corpul, anumite zone sunt mai sensibile, precum: zona interioară sau posterioară a coapselor, stomacul, brațele etc. Endermologia® LPG® Alliance stimulează delicat pielea pentru a activa celulele de întinerire ale pielii: fibroblastele. Odată reactivate, aceste celule încep să producă din nou colagen, acid hialuronic și elastină pentru a restabili în mod natural densitatea dermului din interior spre exterior.

Ce simți în timpul tratamentului LPG® Alliance ?
Tratamentul de remodelare corporală este complet nedureros, sigur și non-invaziv. Tratamentul LPG® Alliance se realizează după ce pacientul va îmbrăca endermowear-ul sau costumul special creat de LPG® Alliance, o ținută tehnică unică, ce permite masajul profund și vizibilitatea optimă a țesutului în timpul tratamentelor de endermologie®. Costumul este foarte ușor, lasă pielea să respire, și este o ținută personală care permite un impact mai intens și asigură un tratament perfect confortabil, fără nici un fel de disconfort.

Nu există perioadă de recuperare și pacienții se pot întoarce la activitățile obișnuite imediat după procedură. La SKiN MedSpa monitorizăm în permanență nivelul de confort al pacientului în timpul tuturor procedurilor efectuate.

Cât durează o ședință de tratament LPG® Alliance și de câte am nevoie?
Tratamentul endermologic® LPG® este eficient pe mai multe planuri deoarece este foarte personalizabil, astfel că există tratamente direcționate strict către anumite zone precum brațele, spatele, talia, stomacul, șoldurile, fesele, coapsele, genunchii și gambele, de 10, 20, 30 de minute, dar si tratamente complete 40 sau 50 de minute.

Fiecare corp reacționează diferit la același tip de tratament. De aceea, la Fabrica de Sport vom elabora împreună un tratament personalizat pentru a obține rezultatele pe care ți le dorești. Întrucât rezultatele sunt cumulative, este importantă respectarea planului personal de tratament.

Ce rezultate se obțin cu ajutorul LPG® Alliance?
Încă după prima ședință, te vei simți mai bine, deoarece senzația de corp ușor, de wellness va fi prima pe care o vei observa. După aproximativ 3 ședințe, vei observa o îmbunătățire a aspectului celulitei, vei observa mai puțini centimetri în talie, o piele mai fermă și accelerarea procesului general de slăbire. Rezultatele sunt cumulative și continuă să se îmbunătățească după fiecare ședință de tratament.

Conform studiilor clinice efectuate în 2016 de Dermascan, fermitatea pielii s-a îmbunătățit cu 71%, s-au pierdut în medie 5,2 cm în talie și aspectul celulitei s-a redus cu 67%.

Pentru rezultate mai rapide, ședințele pot fi programate de mai multe ori pe săptămână la începutul programului. Prima lună este importantă pentru declanșarea procesului de eliminare a grăsimii și de netezire a pielii, apoi o ședință pe lună este suficientă. Pentru a vedea mai repede rezultatele, este indicat ca pacienții să bea minim 2 litri de apă pe zi, fapt ce ajută la eliminarea prin excreție a grăsimii.

Cei 30 de ani de experiență ai LPG® și nenumăratele studii științifice efectuate sunt, de asemenea, o garanție a unei eficacități remarcabile în lumea complexă a soluțiilor de înfrumusețare și remodelare corporală.

***Rezultatele pot varia în funcție de caracteristicile individuale și stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Care sunt contraindicațiile tratamentului cu LPG® ?
Contraindicațiile acestui tratament corporal includ: cancerul în progresie, infecții sau erupții cutanate sau boli cu erupție inflamatorie, boli de sânge, herpes. Tratamentul LPG® este interzis persoanelor care urmează un tratament anticoagulant. Pacienții care au suferit mai recent de 2 săptămâni o intervenție chirurgicală cosmetică sau un tratament estetic injectabil trebuie să aibă acordul medicului curant.

Persoanele cu hipotiroidism, diabet sau care urmează un tratament cu corticosteroizi pe termen lung pot să nu răspundă corespunzător la tratamentul LPG®, de aceea este nevoie de acordul medicului curant și în acest caz.

LPG® Alliance este unul dintre putinele dispozitive de remodelare corporală care poate fi folosit în siguranță și de către femeile gravide sau care încă alăptează.

TARIFE LPG ALLIANCE

 • RON 250
  monthly
 • 1 Ședință 40'
 • RON 1300
  monthly
 • 6 Ședințe 40'
 • RON 2000
  monthly
 • 12 Ședințe 40'
 • RON 3500
  monthly
 • 24 Ședințe 40'

TARIFE LPG FACIAL

 • RON 130
  monthly
 • 1 SEDINTA
 • RON 380
  monthly
 • 3 SEDINTE
 • RON 760
  monthly
 • 6 SEDINTE
 • RON 1100
  monthly
 • 9 SEDINTE

TARIFE LPG MEDICAL

 • RON 200
  monthly
 • 1 SEDINTA

TARIFE COSTUM LPG

 • RON 120
  monthly