Locul în care abia aștepți să ajungi, într-un loc plin de energie pozitivă și vibeuri faine.

0728 045 623 str. T. Vladimirescu nr.22, Cluj-Napoca Mon - Fri 7.00 - 22.00; Sat - Sun 10.00 - 18.00
Follow Us
Image Alt

Politica de confidentialitate

Studiouri pentru toată lumea

Utilizand fabricadesport.ro precum și serviciile oferite de noi, ești de acord cu termenii din prezenta Politică de confidențialitate.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele tale cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale.

În cazul oricarei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care te rugăm să verifici periodic conținutul acesteia.

CINE SUNTEM ȘI CUM NE POȚI CONTACTA

Website-ul fabricadesport.ro este proprietatea FITNESS FABRICA DE SPORT SRL, cu sediu social în județul Cluj, Str. Tudor Vladimirescu 22 C, cu număr de ordine în Registrul Comerțului J12/1655/2017 , cod unic de înregistrare fiscală 37402198, telefon +40 728 045 623, email fabricadesport@gmail.com

CE CATEGORII DE DATE CU CARACTER PERSONAL COLECTĂM ȘI SCOPUL ÎN CARE LE PRELUCRĂM

Cănd ne contactezi
Colectăm numele, adresa de email și orice altă informație ne oferi prin intermediul mijlocului de comunicare pe care îl alegi. Folosim aceste date doar pentru a-ți raspunde la solicitare.

Când faci o rezervare pe site-ul nostru
Colectăm numele, numărul de telefon, adresa de email. Folosim aceste date pentru a putea a-ți putea permite accesul la serviciile noastre.

TRANSFERUL DATELOR

Datele tale personale vor fi transmise tertilor doar în cazul in care ne revine o obligație legală sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim. Putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice.

CÂT TIMP PASTRAM DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL

Păstram datele tale, în format fizic sau electronic, până îți finalizăm solicitarea sau până la finalizarea programului pentru care ai optat. Totodata, în cazul în care ai achiziționat serviciile noastre, păstrăm datele date tale conform legislației în vigoare, pentru a ne îndeplini obligațiile fiscale.

SECURITATEA DATELOR

Utilizăm securitatea corespunzatoare pe baza tipului și a gradului de confidențialitate a datelor care sunt stocate. Ca în cazul oricărui sistem bazat pe internet, există întotdeauna riscul de acces neautorizat, astfel încât este important să îți protejam parola și să ne contactatezi dacă suspectezi orice acces neautorizat la contul tău.

CE DREPTURI AI

Conform regulamentul general privind protecția datelor ai o serie drepturi în legatură cu datele tale cu caracter personal.
Dreptul de a fi informat cu privire la tipul de date pe care le colectăm și scopul procesării acestora
Dreptul de a avea acces la datele tale
Dreptul de a rectifica datele
Dreptul de a sterge datele tale atunci când scopul colectării acestora a fost îndeplinit
Dreptul de a te opune procesarii datelor tale
Dreptul de a îți retrage consimtamantul cu privire la procesarea datelor tale
Dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal în cazul în care ți-au fost încălcate drepturile.

Poti oricand să îți retragi acordul pentru colectarea și procesarea datelor, să soliciti accesul la datele tale precum și modificarea sau ștergerea acestora, prin intrermediul unui email la adresa fabricadesport@gmail.com

Ne poti contacta în orice moment în legătură cu protecția datelor cu caracter personal:
Prin email fabricadesport@gmail.com, telefon +40 728 045 623, posta sau curier la adresa: Str. Tudor Vladimirescu 22 C, Cluj-Napoca, jud. Cluj.