Locul în care abia aștepți să ajungi, într-un loc plin de energie pozitivă și vibeuri faine.

0728 045 623 str. T. Vladimirescu nr.22, Cluj-Napoca Mon - Fri 7.00 - 22.00; Sat - Sun 10.00 - 18.00
Follow Us

Archive

Este un tip de antrenament muscular in care se urmărește execuția exercițiilor de baza cu greutăți suplimente. Un antrenament care are o intensitate ridicată si in care se urmărește epuizarea musculară in diferite intervale de timp. Te va ajuta sa iti tonifici musculatura sa iti construiesti o stabilitate musculară mult mai buna.

Este un tip de antrenament cardio care se bazează pe serii de exerciții foarte intense, efectuate în seturi scurte de câteva zeci de secunde, cu pauze între ele. Mai simplu, avem toată definiția chiar în nume: antrenament pe intervale de intensitate. High Intensity Interval Training vine și de la faptul că, față de o sesiune cardio obișnuită, acestea sunt antrenamente scurte, care dau rezultate vizibile în timp record.  

Pilates este o metodă de întărire a mușchilor profunzi, care sunt responsabili cu menținerea posturii. Mușchii profunzi sunt mușchii centrali, situați între coaste și bazin, precum și în jurul coloanei vertebrale (abdominali, planșeu pelvian și mușchii spatelui). Ei constituie centrul energetic al corpului, care ne permite să fim mai puternici și mai stabili. Pilates este, de asemenea, o disciplină care permite îmbunătățirea cunoașterii propriului corp, a forței și a limitelor acestuia pentru a-l putea folosi mai inteligent.

Exercițiile de Școala alergării sunt benefice atât pentru dezvoltarea musculaturii scheletice cât și pentru îmbunătățirea tehnicii de alergare.Antrenamentul executat corect, accelerează metabolismul și arderile, ajutând organismul să consume oxigen și energie chiar și după terminarea unei sesiuni de antrenament. Această activitate se numește Excess Post-Exercise Oxygen Consumption (EPOC). Deci, după ce ai terminat exercițiile, corpul tău va continua să folosească energie la un nivel mai mare, ceea ce duce la pierderea kilogramelor în plus.

Orice exercițiu poate fi realizat într-un tempo - o componentă foarte efecientă în îmbunătățirea controlului și creșterea forței. Beneficiile antrenamentelor de tip Tempo încep cu o mai bună învățare a controlului, până la o mai bună înțelegere a execuției exercițiilor. Mai mult Tempo Training ajută la corectarea pozițiilor de execuție a exercițiilor, reducând astfel riscul de accidente.

Este un antrenament funcţional foloseşte exerciţiile cardio (tip HIIT – High Intensity Interval Training) ,exerciţii de tonifiere musculară executate cu intensitate crescută cu pauze foarte scurte la intervale mai mari, exerciţii cardio statice sau cu deplasare, exerciţii cu propria greutate şi cu diverse accesorii.  Este genul de antrenament practicat de sportivi de precum atleţi si alte ramuri sportive olimpice.

Kickboxul este un antrenament care necesită multă energie și care combină tehnici ale artelor marțiale cu antrenamente cardio. Clasele de kickbox nu doar că ajută la autoapărare și la creșterea siguranței, mai mult, acestea ajută la reducerea stresului, la îmbunătățirea coordonării și a posturii și la arderea caloriilor, dându-i corpului și minții tale boostul de energie de care are nevoie.

Kickboxul este un antrenament care necesită multă energie și care combină tehnici ale artelor marțiale cu antrenamente cardio. Clasele de kickbox nu doar că ajută la autoapărare și la creșterea siguranței, mai mult, acestea ajută la reducerea stresului, la îmbunătățirea coordonării și a posturii și la arderea caloriilor, dându-i corpului și minții tale boostul de energie de care are nevoie.

Dacă ești în căutare de noi activități pentru cei mici, kickboxul este una dintre cele mai bune opțiuni. Printre beneficiile kickboxului pentru copii se află, în primul rând, autoapărarea, dezvoltarea de aptitudini fizice, sportive și autodisciplinare, creșterea încrederii de sine și construirea unei mentalități puternică.